mandag 7. april 2014

Trailer til Tussa: eit hundeliv

Eg og mamma har laga film i helga <3

Ps: det er kanskje best om du ikkje trykkar på fullskjerm, for då vert oppløysinga så dårleg. (Som du skjønner har eg lært mykje om sånne tekniske ting i helga) 

3 kommentarer:

  1. OMG. Fiiiine Tussa. Jeg blir seriøst så inspirert av deg. En veldig god og informativ blogg. Du gjør så sinnsykt mye kult as!
    Jeg liker også å springe fort (men ikke så lenge. Jeg blir så sliten...)! Dessuten, mad creds for nynorsken. Sjøl er jeg egentlig dansk, så det blir litt for vanskelig for meg. Jeg bare lurte på en ting, hva synes du egentlig om ball? Og pinne? Jeg liker nemlig veldig godt både ball og pinne. Noen ganger dersom jeg blir spesielt krakilsk får jeg til og med lov til å ta med pinner hjem. Mamma bare "okeida djises æ blir så sliten" og jeg bare "sykt digg" liksom. Bruker å være snill etterpå, da. Du må ikke tro noe annet, altså! For eksempel legger jeg meg i nærheten av der hun sitter og tygger pinnen, enten oppi sofan eller på teppet. Så får hun lov til å holde den for meg mens jeg tygger og. Caring is sharing, som jeg alltid sier.
    Digger forresten poseringene dine i skogen og sånn. Jeg liker og å posere, men syns ofte jeg ser litt molefonken ut på bilder... Har du noen tips til å ta kule selfies? Og kan du legge ut mer om antrekk og sånn? Du hadde sykt kule ting i vinter. Jeg fikk bare ha på meg hjemstrikk jeg. Og ikke var det noen Dorthe Skappel genser heller, nei. Mora mi trenger serriøst å skaffe seg litt mer peiling. Anyways, nå må jeg stikke. Skal mase litt. Det er det beste jeg vet etter leverpostei. Vi sneiks, Tussa. XOXO, Nulle

    SvarSlett
  2. Her er jeg, forresten ;) :D :P

    SvarSlett
  3. Takk for kommentar, Nulle <3 ah, pinnar er konge! Eg elskar også å ta med konglar heim som eg tygger i tusen bitar på stovegolvet!

    Litt vanskeleg med kule selfies... Kan du spørje matmora di om hjelp kanskje? Og viss ho held opp ein godbit framfor deg ser du sikkert happy ut? :D fleire outfits kjem, men det er så forbaska varmt med klær om våren!!

    kyss og klem frå Tussa

    SvarSlett